Coöperatie Duurzaam Zilverkamp

contact

Nieuws

Energiefestival Zilverkamp

Op 28 januari heeft de Coöperatie Duurzaam Zilverkamp (CDZ) zichzelf samen met de Gemeente Lingewaard, WaardWonen en het Energieloket Lingewaard gepresenteerd aan de Zilverkamp. Op de drukbezochte middag is uitleg gegeven door de gemeente over de toekomstige warmtevoorzie... Lees meer »

Zonnepanelen aanschaffen

Zonnepanelen aanschaffen Zonnepanelen, we zien ze steeds vaker, ook op de Zilverkamp. Maar waar allemaal aan te denken als u ook overweegt zonnepanelen te installeren? Hierbij een startpunt met wat meer informatie. Kan ik zonnepanelen plaatsen op mijn dak? Lees meer »

Webinars over isoleren en aardgasvrij verwarmen op 24 mei

Webinar Aardgasvrij verwarmen (24 mei 2022) Op dinsdag 24 mei zal het (tweede) webinar, naast algemene aandacht op het Energie Bespaar Advies, zich vooral richten op Aardgasvrij verwarmen. Het webinar start om 19:00 uur. Inloggen kan vanaf 18: Lees meer »

Open Dag Zilverhuus 21 mei

Cooperatie Duurzaam Zilverkamp op Open Dag Zilverhuus zaterdag 21 mei 2022 Het net officieel geopende Zilverhuus heeft haar eerste Open Dag voor wijkbewoners uit de Zilverkamp op zaterdag 21 mei van 10:00 tot 16:00 uur. Lees meer »

Het laatste nieuws

Coöperatie Duurzaam Zilverkamp zet hier het laatste nieuws.

Geslaagd Energiefestival

Op 28 januari was het energiefestival in het Zilverhuus voor alle bewoners van de Zilverkamp.

lees verder

Kennismaking Coöperatie

Op 24 maart is er een eerste informatieavond geweest. Daar maakten wijkbewoners uit de Zilverkamp kennis met de coöperatie, haar doel en activiteiten. De avond is integraal uitgezonden en opgenomen. U kunt de avond als u iets verder scrollt op de huidige pagina van deze website terug kijken.

 

Doel  Coöporatie

De  coöperatie heeft als belangrijk doel  gesprekspartner te zijn van de gemeente in de ontwikkeling van de toekomstige duurzame warmtevoorziening in de wijk Zilverkamp en woningeigenaren te ondersteunen in de verduurzaming van hun woning.

lees verder