Coöperatie Duurzaam Zilverkamp

contact

Nieuws

Energie Café

Het Energie Café zal regelmatig plaatsvinden waarbij we plek hebben voor ontmoeting, uitwisseling van kennis en meningen. Het eerste Energie Café vindt plaats op 26 februari in café de Kuul. Op deze avonden kan er in ongedwongen sfeer gesproken worden over de mogelijkhede... Lees meer »

Informatiepunt Zilverkamp Aardgasvrij

Woont u op de Zilverkamp en wilt u meer weten over het project Zilverkamp Aardgasvrij? Vanaf dinsdag 5 maart start een inloopspreekuur voor het project Zilverkamp Aardgasvrij. Tot en met 2 juli kunt u ons iedere eerste dinsdag van de maand vinden in de Vijverzaal van het... Lees meer »

Algemene ledenvergadering

Op 20 november is het zover. Dan is weer de jaarlijkse algemene ledenvergadering van Coöperatie Duurzaam Zilverkamp. Wij praten u bij over de stand van zaken over de energietransitie in de Zilverkamp en geven een toelichting op de activiteiten van de Coöperatie. U Lees meer »

Het laatste nieuws

Coöperatie Duurzaam Zilverkamp informeert u hier over het laatste nieuws.

Activiteiten

Regelmatig is CDZ bereikbaar op het informatiepunt of een Energie Café. Ook het Energieloket is elke maand te vinden op de Zilverkamp.

Activiteiten Coöperatie

De coöperatie is betrokken bij diverse activiteiten rondom energie op de Zilverkamp. Wilt u uw energieverbruik meten? Of een warmtebeeld van uw woning om de warmteverliezen te vinden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Doel  Coöporatie

De  coöperatie heeft als belangrijk doel  gesprekspartner te zijn van de gemeente in de ontwikkeling van de toekomstige duurzame warmtevoorziening in de wijk Zilverkamp en woningeigenaren te ondersteunen in de verduurzaming van hun woning.

lees verder