Coöperatie Duurzaam Zilverkamp

contact

Informatiepunt

Woont u op de Zilverkamp en wilt u meer weten over het project Zilverkamp Aardgasvrij?

Vanaf dinsdag 5 maart start een inloopspreekuur voor het project Zilverkamp Aardgasvrij. Tot en met 2 juli kunt u ons iedere eerste dinsdag van de maand vinden in de Vijverzaal van het Zilverhuus (Wagenweg 12c) van 16:00 tot 17:00. Aansluitend is om 17.00uur het inloopspreekuur van Coöperatie Duurzaam Zilverkamp op dezelfde locatie.

Een gezamenlijk project van Waardwonen, Coöperatie Duurzaam Zilverkamp en gemeente Lingewaard. Samen maken we uw wijk klaar voor een duurzame toekomst. Dit kan vragen oproepen. U bent welkom om deze te stellen.

Wilt u advies over energiebesparen of verduurzaming van uw woning. Neem dan contact op met het Energieloket via www.energieloketlingewaard.nl.

Zie hiervoor ook Huissen verbindt

Het laatste nieuws

Coöperatie Duurzaam Zilverkamp informeert u hier over het laatste nieuws.

Activiteiten

Regelmatig is CDZ bereikbaar op het informatiepunt of een Energie Café. Ook het Energieloket is elke maand te vinden op de Zilverkamp.

Activiteiten Coöperatie

De coöperatie is betrokken bij diverse activiteiten rondom energie op de Zilverkamp. Wilt u uw energieverbruik meten? Of een warmtebeeld van uw woning om de warmteverliezen te vinden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Doel  Coöporatie

De  coöperatie heeft als belangrijk doel  gesprekspartner te zijn van de gemeente in de ontwikkeling van de toekomstige duurzame warmtevoorziening in de wijk Zilverkamp en woningeigenaren te ondersteunen in de verduurzaming van hun woning.

lees verder