Coöperatie Duurzaam Zilverkamp

contact

Energie Café

Het Energie Café zal regelmatig plaatsvinden waarbij we plek hebben voor ontmoeting, uitwisseling van kennis en meningen.Het eerste Energie Café was een gezellige avond waarin vijftig zilverkampers met elkaar gesproken hebben over een verduurzamingsplan voor uw huis.

Het volgende Energie Café komt er weer snel aan en vindt plaats op 22 april in café de Kuul. Ook op deze avond kan er in ongedwongen sfeer gesproken worden met leden van de Cooperatie Duurzaam Zilverkamp en buurtbewoners.

Inloop vanaf 19:00 uur, het programma start om 19:30 uur.

Graag even registreren als u deze avond wil bijwonen.

Tot ziens in De Kuul

 

Inschrijven Energie Café


* Deze velden zijn verplicht.

Het laatste nieuws

Coöperatie Duurzaam Zilverkamp informeert u hier over het laatste nieuws.

Activiteiten

Regelmatig is CDZ bereikbaar op het informatiepunt of een Energie Café. Ook het Energieloket is elke maand te vinden op de Zilverkamp.

Activiteiten Coöperatie

De coöperatie is betrokken bij diverse activiteiten rondom energie op de Zilverkamp. Wilt u uw energieverbruik meten? Of een warmtebeeld van uw woning om de warmteverliezen te vinden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Doel  Coöporatie

De  coöperatie heeft als belangrijk doel  gesprekspartner te zijn van de gemeente in de ontwikkeling van de toekomstige duurzame warmtevoorziening in de wijk Zilverkamp en woningeigenaren te ondersteunen in de verduurzaming van hun woning.

lees verder