Coöperatie Duurzaam Zilverkamp

contact

Warmte wandelingen

Warmte Wandelingen in de Zilverkamp worden u aangeboden door de Coöperatie Duurzaam Zilverkamp. De wandelingen worden uitgevoerd op geschikte (koude dagen) in voor- en najaar. De wandelingen worden uitgevoerd door getrainde vrijwilligers. We zoeken vooral woningen in een cluster of straat of op loopafstand van elkaar. Zo kunnen de wandelingen efficiënter georganiseerd worden en het is erg prettig om dit samen te doen en van elkaar te leren. Na de wandeling ontvangen deelnemers een rapport, met daarin foto’s van hun huis. Het inplannen van de wandeling kan daarom alleen op korte(re) termijn. De periode waarin de wandelingen plaats kunnen vinden is van half november tot en met maart/half april We starten als we een minimale groepsgrootte hebben van 6 personen. Probeer een groep te vormen en geeft u op via info@duurzaamzilverkamp.nl Mocht de groep vormen in uw buurt niet lukken dan kunt u zich individueel aanmelden en gaan wij een groep vormen. Dit kan echter langer duren.

 

Het laatste nieuws

Coöperatie Duurzaam Zilverkamp informeert u hier over het laatste nieuws.

Activiteiten

Regelmatig is CDZ bereikbaar op het informatiepunt of een Energie Café. Ook het Energieloket is elke maand te vinden op de Zilverkamp.

Activiteiten Coöperatie

De coöperatie is betrokken bij diverse activiteiten rondom energie op de Zilverkamp. Wilt u uw energieverbruik meten? Of een warmtebeeld van uw woning om de warmteverliezen te vinden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Doel  Coöporatie

De  coöperatie heeft als belangrijk doel  gesprekspartner te zijn van de gemeente in de ontwikkeling van de toekomstige duurzame warmtevoorziening in de wijk Zilverkamp en woningeigenaren te ondersteunen in de verduurzaming van hun woning.

lees verder