Coöperatie Duurzaam Zilverkamp

contact

Kennismaking Coöperatie

De gemeente Lingewaard heeft de opdracht van de overheid om op termijn de woningen in haar gemeente van het gas te koppelen. Het is nog lang niet zo ver maar er worden plannen gemaakt. De werkgroep Duurzaam Zilverkamp wil hierbij gebruik maken van haar recht op participatie. Dat vereist een steviger vertegenwoordiging van de wijkbewoners. Vandaar de oprichting van de coöperatie van wijkbewoners. In een eerste infoavond hopen we al zo veel mogelijk enthousiaste bewoners te ontmoeten die ook vinden dat ze een stem moeten hebben in het overleg met de gemeente en/of  wel hulp kunnen gebruiken in de verduurzaming van hun woning. Lidmaatschap is heel laag drempelig en voor iedereen toegankelijk en betaalbaar.

Contact


* Deze velden zijn verplicht.

Het laatste nieuws

Coöperatie Duurzaam Zilverkamp informeert u hier over het laatste nieuws.

Activiteiten

Regelmatig is CDZ bereikbaar op het informatiepunt of een Energie Café. Ook het Energieloket is elke maand te vinden op de Zilverkamp.

Activiteiten Coöperatie

De coöperatie is betrokken bij diverse activiteiten rondom energie op de Zilverkamp. Wilt u uw energieverbruik meten? Of een warmtebeeld van uw woning om de warmteverliezen te vinden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Doel  Coöporatie

De  coöperatie heeft als belangrijk doel  gesprekspartner te zijn van de gemeente in de ontwikkeling van de toekomstige duurzame warmtevoorziening in de wijk Zilverkamp en woningeigenaren te ondersteunen in de verduurzaming van hun woning.

lees verder