Coöperatie Duurzaam Zilverkamp

contact

Energiefestival Zilverkamp

Op 28 januari heeft de Coöperatie Duurzaam Zilverkamp (CDZ) zichzelf samen met de Gemeente Lingewaard, WaardWonen en het Energieloket Lingewaard gepresenteerd aan de Zilverkamp. Op de drukbezochte middag is uitleg gegeven door de gemeente over de toekomstige warmtevoorziening van de Zilverkamp. De vrijwilligers van het Energieloket en CDZ hebben met de bewoners gesproken over maatregelen als isolatie en ventilatie, zonnepanelen, warmtewandelingen en nog veel meer.

Energieboxen

CDZ heeft een aantal energieboxen beschikbaar met energiemeters die het verbruik van electrische apparaten kunnen meten. Deze zijn inmiddels allemaal door buurtbewoners in gebruik en zullen na de uitleenperiode aan andere buurtbewoners uitgeleend worden.

Naar het overzicht

Het laatste nieuws

Coöperatie Duurzaam Zilverkamp informeert u hier over het laatste nieuws.

Algemene ledenvergadering

Op 20 november is de algemene ledenvergadering van CDZ. Meer informatie.

Activiteiten Coöperatie

De coöperatie is betrokken bij diverse activiteiten rondom energie op de Zilverkamp. Wilt u uw energieverbruik meten? Of een warmtebeeld van uw woning om de warmteverliezen te vinden? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Doel  Coöporatie

De  coöperatie heeft als belangrijk doel  gesprekspartner te zijn van de gemeente in de ontwikkeling van de toekomstige duurzame warmtevoorziening in de wijk Zilverkamp en woningeigenaren te ondersteunen in de verduurzaming van hun woning.

lees verder