Coöperatie Duurzaam Zilverkamp

contact

Energiefestival Zilverkamp

Op 28 januari heeft de Coöperatie Duurzaam Zilverkamp (CDZ) zichzelf samen met de Gemeente Lingewaard, WaardWonen en het Energieloket Lingewaard gepresenteerd aan de Zilverkamp. Op de drukbezochte middag is uitleg gegeven door de gemeente over de toekomstige warmtevoorziening van de Zilverkamp. De vrijwilligers van het Energieloket en CDZ hebben met de bewoners gesproken over maatregelen als isolatie en ventilatie, zonnepanelen, warmtewandelingen en nog veel meer.

Energieboxen

CDZ heeft een aantal energieboxen beschikbaar met energiemeters die het verbruik van electrische apparaten kunnen meten. Deze zijn inmiddels allemaal door buurtbewoners in gebruik en zullen na de uitleenperiode aan andere buurtbewoners uitgeleend worden.

Naar het overzicht

Het laatste nieuws

Coöperatie Duurzaam Zilverkamp zet hier het laatste nieuws.

Geslaagd Energiefestival

Op 28 januari was het energiefestival in het Zilverhuus voor alle bewoners van de Zilverkamp.

lees verder

Kennismaking Coöperatie

Op 24 maart is er een eerste informatieavond geweest. Daar maakten wijkbewoners uit de Zilverkamp kennis met de coöperatie, haar doel en activiteiten. De avond is integraal uitgezonden en opgenomen. U kunt de avond als u iets verder scrollt op de huidige pagina van deze website terug kijken.

 

Doel  Coöporatie

De  coöperatie heeft als belangrijk doel  gesprekspartner te zijn van de gemeente in de ontwikkeling van de toekomstige duurzame warmtevoorziening in de wijk Zilverkamp en woningeigenaren te ondersteunen in de verduurzaming van hun woning.

lees verder